Μελέτες περιπτώσεων

Παραδείγματα ανακαλύψεων που αλλάξαν ζωές. Βρείτε τη δική σας σήμερα.

Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε ολοκληρώσει περισσότερες από 370.000 εξετάσεις μέχρι σήμερα και με ό,τι έχουμε ακούσει πολλά εκπληκτικά θετικά αποτελέσματα από τους πελάτες μας. Παρακάτω παρουσιάζουμε μία επιλογή θετικών ανακαλύψεων όπου έχουν αλλάξει ζωές προς το καλύτερο.

Μερικές μαρτυρίες έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία για λόγους σαφήνειας και συντομίας.

Προβλήματα πέψεως:

Σάρα, 19

Ο γιατρός μου ήθελε να κάνω μία επεμβατική εγχείριση για να μάθει γιατί δεν μπορούσα να βάλω βάρος αλλά η μητέρα μου ανακάλυψε την Εξέταση online και έτσι στείλαμε μία εξέταση γρήγορα. Τα αποτελέσματα επέστρεψαν εντός 7 ημερών και μας έδειξαν πολλά πράγματα που έτρωγα. Ακολουθήσαμε το πρόγραμμα διατροφής με τις προτάσεις τους, και έβαλα βάρος… επιτέλους! Είμαι πολύ χαρούμενη, σας ευχαριστώ.

marie-loweMarie

Η εταιρεία ήταν πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Αποφάσισα να κάνω τις εξετάσεις δυσανεξίας σε τρόφιμα μετά από χρόνια προβλημάτων πέψης, για παράδειγμα είχα ΣΕΕ. Ανακάλυψα ότι ήμουν δυσανεκτική στο κεχρί και στη σίκαλη, κι έτσι όλα αυτά τα χρόνια που έτρωγα σιτηρούχο ψωμί έπρεπε να φύγουν. Επίσης, υπήρχε ανεπάρκεια στη Βιταμίνη Β, τη Βιταμίνη D και σε κάλλιο, και τώρα παίρνω συμπληρώματα. Δεν μπορώ να πιστέψω τη διαφορά στα συμπτώματά μου επειδή έκοψα τα σιτηρά. Πάντα υπέθετα ότι ήταν η βρώμη και το γάλα, αλλά αυτά τα τρόφιμα είναι ΟΚ. Συνιστώ ιδιαιτέρως αυτή την εταιρεία και έχω εντυπωσιαστεί με το κόστος για αυτά τα φανταστικά οφέλη.

Ημικρανία & Πονοκέφαλοι:

Christopher, 36

Η εργασία σε γραφείo σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάζω πολύ σε οθόνες υπό κακό φωτισμό, κι έτσι, η συνταγή για τα γυαλιά μου αυξανόταν σταθερά για να αντιμετωπιστούν οι πονοκέφαλοί μου. Δεν ήθελα να πάρω φάρμακα, κι έτσι έψαξα online για κάποια πρόταση και είδα ότι θα μπορούσαν να ήταν οι δυσανεξίες η αιτία κι έτσι χρησιμοποίησα τον Έλεγχο Δυσανεξίας. Τα αποτελέσματα μου είπαν να κόψω τη ζάχαρη και στην αρχή το κορόιδεψα, αλλά το έκανα και ειλικρινά νοιώθω φανταστικά. Έχασα βάρος (προφανώς) και δεν έχω πλέον πονοκεφάλους.

Βίκυ, 45

Είμαι η Vicky και ήμουν άρρωστη για όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Το χειρότερο ήταν οι πονοκέφαλοι, οι οποίοι ποτέ δεν σταματούσαν. Τους εμφάνισα στο σχολείο, τους είχα στη δουλειά και με εμπόδιζαν να λειτουργήσω. Η μητέρα μου, μου πήρε μία εξέταση για τα Χριστούγεννα (όντως παράξενο!) και την έκανα. Η εξέταση μου έδειξε ότι είχα δυσανεξία στις γάτες και είχα πάντα γάτες! Δοκίμασα να απομακρυνθώ μία παρατεταμένη περίοδο και χάθηκαν οι πονοκέφαλοί μου, συνεπώς, τουλάχιστον τώρα ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα!

Πατρίσια, 55

Συνήθως έχω πονοκεφάλους σε καθημερινή βάση ή βασικά είχα πριν κάνω την εξέταση Ελέγχου Δυσανεξιών. Έστειλα γρήγορα τις τρίχες μαλλιών μου και ακολούθησα τις οδηγίες. Δεν έχω πλέον πονοκεφάλους και νιώθω ήδη καλύτερα.

Κούραση & Κόπωση:

Pauline, 25

Διαγνώστηκα με κόπωση και έπρεπε να σταματήσω τη δουλειά για λίγο, γεγονός που σημαίνει μηδενικά έσοδα, καθώς ήμουν αυτοαπασχολούμενη. Χρειαζόμουν μία γρήγορη λύση, κι έτσι έψαξα online και βρήκα την εξέταση δυσανεξίας Test Your Intolerance και έστειλα ένα δείγμα μαλλιών για όλη την οικογένειά μου. Βρέθηκε ότι είχα δυσανεξία στη γλουτένη, την οποία έκοψα και νοιώθω πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστώ.

Alan, 65

Δεν μπορούσα άλλο να νιώθω οτι χρειάζομαι παραπάνω ύπνο, κι έτσι επισκέφτηκα τον γιατρό μου ο οποίος είπε ότι δεν έπαιρνα τις σωστές βιταμίνες. Ήθελα να μάθω τι χρειαζόμουν κι έτσι έκανα μία εξέταση και μου είπε να τρώω περισσότερα φρούτα. Άλλαξα τη διατροφή μου και νοιώθω ήδη σε μεγαλύτερη αφύπνιση. Σας ευχαριστώ! Με την εξέτασή σας γλίτωσα τις υποθέσεις.

Πόνος στις αρθρώσεις:

Amy, 37

Γεια, είμαι η Amy και ανακάλυψα τον Έλεγχο Δυσανεξιών μέσω του Google αφού αναζήτησα απαντήσεις για τις φλεγμονώδεις αρθρώσεις μου. Μου είπαν ότι μπορεί να είναι δυσανεξία σε τρόφιμα κι έτσι έστειλα ένα δείγμα μαλλιών και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήμουν δυσανεκτική σε όλους τους ξηρούς καρπούς. Τους έκοψα και βελτιώθηκαν δραματικά. Καμία άλλη εξέταση δεν ήρθε κοντά με τόση ακρίβεια.

Μάθετε περισσότερα για τις εξετάσεις μας. Παραγγείλετε σήμερα τη δική σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ