Προσφορά!

Οικογενειακό

160.00 96.00

Για 3 ή 4 άτομα.
Σημείωση: τα έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνονται

Κωδικός προϊόντος: family Κατηγορία:

Περιγραφή

Πρόκειται για την πρώτη και πιο δημοφιλή εξέτασή μας.  Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της βιοτεχνολογίας, κατά την εξέταση δυσανεξίας χρησιμοποιούμε το δείγμα μαλλιών σας για να εξετάσουμε 300 διαφορετικά τροφικά και 300 διαφορετικά μη τροφικά στοιχεία, έτσι ώστε να δείτε ποιο από αυτά μπορεί να σας προκαλεί κάποια αντίδραση λόγω δυσανεξίας. Μέσα σε μόλις 7-10 εργάσιμες θα σας σταλεί μέσω email η έκθεση των αποτελεσμάτων σας με όλες τις πιθανές δυσανεξίες σας.

Θα σας δώσουμε επίσης οδηγίες σχετικά με το πώς μπορούν να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν εντελώς οι δυσανεξίες σας.

Για να δείτε την πλήρη λίστα των στοιχείων που εξετάζουμε, κάντε κλικ στην παραπάνω ενότητα «Τι εξετάζεται;».

Τι εξετάζεται;

  • Α-Γαλακτοαλβουμίνη
  • Ακάι μπέρι
  • Οξικό οξύ
  • Acidophillus (προβιοτικό)
  • Σκλήθρα (Alnus glutinosa)
  • Mπύρα τύπου Ale
  • Kρεμμύδι (λουλούδι)
  • Αμύγδαλο
  • Αλφα λιποϊκό οξύ
  • Αλουμίνιο
  • Ampicilloyl
  • Αντσούγια
  • Ταινία (παράσιτο)
  • Γλυκάνισος
  • Ανθοκυανίνες
  • Aντιμόνιο
  • Χυμός μήλου
  • Μηλιά
  • Bερίκοκα
  • Αρσενικό (As)
  • Γαρίδα της άλμης (Artemisia Salina)
  • Αγκινάρα
  • Ασκαρίδα
  • Ασκορβικό οξύ
  • Φράξος (Frqxinus excelsior)
  • Σπαράγγι
  • Λεύκα (Populus tremula)
  • Ασπέργιλλος  (Aspergillus Fumigatus)
  • Μαύρος ασπέργιλλος (Aspergillus Niger)
  • Άστερ
  • Μελιτζάνα
  • Αβοκάντο
  • Β Λακτοσφαιρίνη
  • Μπέικον
  • Μπανάνα
  • Κριθαράκι
  • Κριθή (Hordeum vulgare)
  • Bασιλικός
  • Φύλλο δάφνης
  • Κουκιά
  • Φασολάκια
  • Φασόλια λίμα
  • Οξιά (Fagus silvatica)
  • Μοσχάρι
  • Καπνιστό βοδινό
  • Μπύρα
  • Παντζάρι (Κοκκινογούλι)
  • Γρασίδι βερμούδα (αγριάδα)
  • Βηρύλλιο
  • Β-καροτένιο
  • Βεταΐνη
  • Βιοφλαβονοειδή
  • Βιοτίνη
  • Σημύδα
  • Βισμούθιο
  • Βατόμουρα
  • Βατομουριά
  • Μύρτιλλο
  • Βραστό γάλα
  • Βοοειδή
  • Μήλα Braeburn
  • Φιστίκια Βραζιλίας
  • Ψωμί σικάλεως
  • Βρομελίνη
  • Μαύρο ψωμί
  • Λαχανάκι Βρυξελλών
  • Φαγόπυρο
  • Φαγόπυρο
  • Παπαγαλάκι
  • Περιττώματα από παπαγαλάκι
  • Βούτυρο
  • Μαρούλι
  • Nεραγκούλα
  • Βουτυρόγαλα
  • Μανιτάρι
  • Πράσινο λάχανο
  • Κόκκινο λάχανο
  • Λευκό λάχανο
  • Κάδμιο
  • Ασβέστιο
  • Χαμομήλι ρόφημα
  • Καναρίνια
  • Πιπεριά (πράσινη)
  • Πιπεριά (κόκκινη)
  • Πιπεριά (κ)
  • Kαραμπόλα
  • Κύμινο
  • Κάρδαμο
  • Καροτενοειδή
  • Καρότο
  • Κάσιους
  • Γάτες
  • Κουνουπίδι
  • Σέλινο
  • Χαμομήλι (Matricaria chamomilla)
  • Σαμπάνια
  • Τυρί τσένταρ
  • Κεράσια
  • Κερασιά
  • Κάστανο
  • Μανιτάρι καφέ
  • Ρεβύθια
  • Κοτόπουλο
  • Περιττώματα κότας
  • Φτερά κότας
  • Πικραλίδα
  • Χλώριο
  • Χολίνη
  • Χρώμιο
  • Χρώμιο(Cr)
  • Χρυσάνθεμο (C. morifolium)
  • Κανέλα
  • Βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών
  • Γυαλιστερές
  • Γαρύφαλλο
  • Τριφύλλι (Triofolium spp.)
  • Συνένζυμο CoQ10
  • Κοβάλτιο (Co)
  • Καρύδα
  • Ελαιο καρύδας
  • Μπακαλιάρος
  • Καφές (σκέτος)
  • Yποκατάστατo καφέ από κριθάρι
  • Kόλα
  • Πυκνός Χλοοτάπητας (Agrostis tenuis)
  • Μύδι
  • Συμπυκνωμένο γάλα
  • Χαλκός
  • Χαλκός
  • Κόλιανδρος
  • Νιφάδες καλαμποκιού
  • Βαμβάκι
  • Αγελαδινό γάλα
  • Kάβουρας
  • Χυμός βατόμουρου
  • Kαραβίδα
  • Kρέμα
  • Kρεμώδες τυρί
  • Kρεατίνη
  • κάρδαμο
  • Κύμινο
  • Χλωρή σταφίδα
  • Σταφίδα (κόκκινη & μαύρη)
  • Kυστίνη
  • Ντάλια (Dahlia hybrida)
  • Πικραλίδα (Taraxum duplidens)
  • Χουρμάδες
  • Λάμιο
  • Επιθήλιο ελαφιού
  • Άνηθος
  • Λάπαθο (Rumex acetosa)
  • Εικοσιδυαεξανικό οξύ
  • Λευκωματίνη του ορού του σκύλου
  • Σκύλοι
  • Σημύδα η χνοώδης (Betula verrico)
  • Φιστίκια αράπικα ψημένα
  • Πάπια
  • Φτερά πάπιας
  • Σκόνη
  • E 100 Κουρκουμίνη
  • E 101 Ριβοφλαβίνη (Βιτ. Β2)
  • E 102 Ταρτραζίνη
  • E 120 Κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες
  • E 1200 Πολυδεξτρόζη
  • E 122 Καρμοϊσίνη
  • E 123 Αμαράνθη
  • E128 Κόκκινο 2G
  • Ε 132 Ινδικοκαρμίνη
  • E 133 Λαμπρό κυανό FCF
  • Ε 140 Χλωροφύλλες και χλωροφυλλίνες
  • E 142 Πράσινο S
  • E 150 Καυστικό θειώδες καραμελόχρωμα
  • E 150 Απλό καραμελόχρωμα
  • E 151  Λαμπρό μαύρο BN, μαύρο PΝ
  • Ε 155 Καστανό HT
  • E160 a Καροτένια (καροτένια μείγμα)
  • E160 Λυκοπένιο
  • E 161 b Λουτεΐνη
  • E 162 Ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων (βετανίνη)
  • E 163 Ανθοκυανίνες
  • E 170 Ανθρακικό ασβέστιο
  • E 171 Διοξείδιο του τιτανίου
  • E 173 Αργίλιο (αλουμίνιο)
  • E 180 Λιθορουμπίνη ΒΚ
  • E 200 Σορβικό οξύ
  • Ε202 Σορβικό κάλιο, σορβικό οξύ
  • Ε210 Βενζοϊκό οξύ
  • Ε211 Βενζοϊκό νάτριο, βενζοϊκό οξύ
  • E 212 Βενζοϊκό κάλιο, βενζοϊκό οξύ
  • Ε 213 Βενζοϊκό ασβέστιο, βενζοϊκό οξύ
  • Ε 216 p-Υδροξυβενζοϊκό προπύλιο
  • Ε 261 Οξικό κάλιο, αλατα οξικού οξέος
  • E270 Γαλακτικό οξύ
  • E 296 Μηλικό οξύ
  • E 297 Φουμαρικό οξύ
  • E 301 Ασκορβικό νάτριο (Ασκορβικό οξύ)
  • E302 Ασκορβικό ασβέστιο (Ασκορβικό οξύ)
  • E310 Γαλλικός προπυλεστέρας (γαλλικός)
  • Ε325 Γαλακτικό νάτριο (άλατα γαλακτικού οξέος)
  • Ε 326 Γαλακτικό κάλιο (άλατα γαλακτικού οξέος)
  • E327 Γαλακτικό ασβέστιο (άλατα γαλακτικού οξέος)
  • E338 Ορθοφωσφορικό οξύ, Φωσφορικό οξύ
  • E 352 Μηλικό ασβέστιο
  • E380 Κιτρικό αµµώνιο (άλατα κιτρικού οξέος)
  • E403 Αλγινικό αμμώνιο, Αλγινικό
  • E404 Αλγινικό ασβέστιο, Αλγινικό
  • E405 Αλγινική προπανοδιόλη, Αλγινική
  • E 406 Αγάρ-αγάρ
  • Ε 412 Κόμμι γκουάρ
  • Ε 414 Κόμμι ακακίας (αραβικό κόμμι)
  • Ε 415 Ξανθανικό κόμμι
  • Ε 422 Γλυκερίνη
  • Ε 440 Πηκτίνη, αμιδούχος πηκτίνη
  • E 460 Κυτταρίνη, μικροκρυσταλλική, σε σκόνη
  • E 479 Θερμικώς οξειδωμένο σογιέλαιο
  • E 901 Κηρός μελισσών, λευκός και κίτρινος
  • E 902 Κανδεδιλλικός κηρός
  • E 903 Καρναουβικός κηρός
  • E 904 Σελάκ
  • E 939 Ήλιο
  • E 941 Άζωτο
  • E 942Υποξείδιο του αζώτου
  • E 948 Οξυγόνο
  • Ε 950 Ακετοσουλφάμη Κ, Ακετοσουλφάμη
  • Ε 951 Ασπαρτάμη
  • Ε 952 Κυκλαμικό, Κυκλοεξάνικο Σουλφαμιδικό οξύ
  • Ε 953 Ισομαλτιτόλη
  • Ε 954 Ζαχαρίνη
  • E965 Mαλτιτόλη, Σιρόπι Μαλτιτόλης
  • E 966 Λακτιτόλη
  • E 967 Ξυλιτόλη
  • Τσάι Earl Grey
  • Χέλι
  • Αυγό
  • Ασπράδι αυγού
  • Κρόκος αυγού
  • Εικοσαπενταενοϊκό οξύ
  • Σαμπούκος (Sambucus nigra)
  • Ελλαγικό οξύ
  • Φτελιά (Ulmus glabra)
  • Αντίδι
  • Μαρούλι εσκαρόλ
  • Οξιά
  • Τίλιο (Tilia europea)
  • Συμπυκνωμένο γάλα
  • Ψευδοακακία (Robinia pseudacacia)
  • Φρέσκος μάραθος
  • Επιθήλιο kουναβιού
  • ‘Ινα
  • Σύκο
  • Επιλόβιο το στενόφυλλο
  • Φλαβονοειδή
  • Λιναρόσπορος
  • Φολασίνη
  • Φολικό οξύ
  • Μυρμηκικό οξύ
  • Επιθήλιο από αλεπού
  • Μήλα ποικιλίας Fuji
  • Μύκητας
  • Μήλα ποικιλίας Gala
  • Πεπόνι ποικιλίας Γκάλια
  • Γαλλικό οξύ
  • Σκόρδο
  • Ζελατίνη
  • Γενιστεΐνη
  • Γερμάνιο
  • Τζιν
  • Πιπερόριζα/Τζίντζερ
  • Γλουταμίνη
  • Γλουταθειόνη
  • Γλουτένη
  • Kατσίκα
  • Κατσικίσιο γάλα
  • Kατσίκες
  • Χρυσός
  • Μήλα ποικιλίας Golden Delicious
  • Γκόλντεμ Χάμστερ
  • Σολιδάγο (Solidago virgaurea)
  • Χήνα
  • Φτερά χήνας
  • Φραγκοστάφυλα
  • Ψωμί σίτου
  • Μήλα ποικιλίας Granny Smith
  • Γκρέιπφρουτ
  • Σταφύλια (κόκκινα)
  • Σταφύλια (λευκά)
  • Γκουάβα
  • Ινδικό χοιρίδιο
  • Ιππόγλωσσο
  • Κράταιγος (Crataegus spp.)
  • Φουντουκιά (Corylus avellana)
  • Φουντούκια
  • Ρέγγα
  • Μέλι
  • Πεπόνι ποικιλίας Honeydew
  • Λυκίσκος (Humulus lupulus)
  • Λυκίσκοι
  • Hornbeam (Carpinus betulus)
  • Άλογο
  • Αλογόμυγα
  • Αγριοκαστανιά (Aesculus hippocastanum)
  • Χρένο
  • Άλογα
  • Άκαρι οικιακής σκόνης
  • Υάκινθος (Endymion non scriptus)
  • Μαρούλι Iceberg
  • Ινοσιτόλη
  • Ιώδιο
  • Σίδερο
  • Σίδερο
  • Ισοφλαβονοειδή
  • Ιαπωνικός κέδρος
  • Ιαπωνικό κεχρί
  • Γιασεμί (Philadelphus spp.)
  • Τσάι γιασεμιού
  • Μήλο ποικιλίας Jazz
  • Θάμνος αρκεύθου
  • Λαχανίδα
  • Κυνόσουρα (Cynosurus cristatus)
  • Κόμμι ακακίας (E 416)
  • Χλοοτάπητας (Poa pratensis)
  • Ακτινίδια
  • L-Καρνιτίνη
  • L-Καρνιτίνη
  • Λαβούρνο (Laburnum anagyroides)
  • Γαλακτικό οξύ
  • Λακτόζη
  • Μπύρα
  • Αρνί
  • Συκώτι αρνιού
  • Aγριόπευκο
  • Λατέξ
  • Μόλυβδος (Pb)
  • Δερμάτινο
  • Λεκιθίνη
  • Πράσο
  • Λεμονάδα
  • Λεμόνι
  • Φακές
  • Λιγνάνες
  • Πασχαλιά (Syringa vulgaris)
  • Φλαμουριά
  • Aστακός
  • Λούπινο (Lupinus polyphyllus)
  • Λουτεΐνη
  • Λυκοπένιο
  • Λίκρα
  • Μακαντάμια
  • Σκουμπρί
  • Μαγνήσιο
  • Μαγνήσιο (Mg)
  • Αραβόσιτος (Καλαμπόκι)
  • Αλεύρι αραβοσίτου
  • Μηλικό οξύ
  • Μαγγάνιο
  • Μαγγάνιο (Mn)
  • Μάνγκο
  • Σφένδαμος (Acer sepp.)
  • Σιρόπι σφενδάμου
  • Marguerite (Leucanthemum vulgare)
  • Τσάι ρίζας Μarshmallow
  • Φεστούκα (Festuca pratensis)
  • Aλωπέκουρος (Alopecurus prat.)
  • Μελατονίνη
  • Αλιµιά (Artiplex spp.)
  • Υδράργυρος (Hg)
  • Ποντίκια
  • Κεχρί
  • Επιθήλιο βιζόν
  • Δυόσμος (Φρέσκος)
  • Ιξός
  • Μελάσα
  • Μολυβδαίνιο
  • Σκόρος
  • Πρωτεϊνες στα ούρα ποντικιού
  • Αρτεμισία (Artemisia vulgaris)
  • Μουριά
  • Μανιτάρια
  • Μουστάρδα
  • Πρόβειο κρέας
  • Νάρκισσος (Narcissus spp.)
  • Αστέρας (aster novi belgii)
  • Νιασίνη
  • Νικέλιο (Ni)
  • Νικοτινικό οξύ
  • Νουντλς
  • Νουκλεϊκό οξύ
  • Μοσχοκάρυδο
  • Νάιλον
  • Βελανιδιά (Quercus robur)
  • Βρώμη (Avena sativa)
  • Βρώμη (χυλός)
  • Μπάμια
  • Ελαιόλαδο
  • Ελιές (μαύρες)
  • Ελιές (πράσινες)
  • Ωμέγα-3
  • Ωμέγα-6
  • Κρεμμύδι
  • Τσάι τύπου oolong
  • Χυμός πορτοκαλιού
  • Πορτοκάλια
  • Δακτυλίδα η στρογγυλόμορφη (Dactylis glomerata)
  • Ovaltine (ρόφημα στιγμής με κακάο και βύνη)
  • Μοσχαρίσιο συκώτι
  • Οξαλικό οξύ
  • Στρείδι
  • Μανιτάρια πλευρώτους
  • Σάλτσα από στρείδια
  • Παλλάδιο (Pd)
  • Παντοθενικό οξύ
  • Παπάγια
  • Πάπρικα
  • Παραμινοβενζοϊκό οξύ
  • Φτερά παπαγάλου
  • Μαϊντανός
  • Φρούτα του πάθους
  • Ροδάκινα
  • Φιστίκια
  • Αχλαδιά
  • Αχλάδια
  • Μπιζέλι
  • Καρύδια πεκάν
  • Πενικιλλίνη (Penicillioyl)
  • Πιπέρι (μαύρο)
  • Μινθέλαιο
  • Λόλιο το πολυετές (Lolium perenne)
  • Φωσφόρος
  • Φυτοστερόλες
  • Χοιρινό συκώτι
  • Περιττώματα περιστεριών
  • Περιστέρια
  • Λουβουδιά (Chenopodium album)
  • Πεύκο (Pinus spp.)
  • Σπόρος κουκουναριού
  • Ανανάς
  • Χυμός ανανά
  • Μήλα Pink Lady
  • Χωματίδα
  • Πλάτανος (Platanus acerifolia)
  • Πεντάνευρο (Plantago major)
  • Λευκόχρυσος
  • Δαμάσκηνα
  • Πολυφαινόλες
  • Χυμός ροδιού
  • Ρόδια
  • Λεύκα (Populus spp.)
  • Σπόροι παπαρούνας
  • Χοιρινό
  • Χοιρινά λουκάνικα
  • Μανιτάρια Πορτομπέλο
  • Κάλιο
  • Πατάτες
  • Γαρίδες
  • Πρίμουλα (Primulus)
  • Λιγούστρο (Ligustrum spp.)
  • Προανθοκυανιδίνες
  • Prosecco (αφρώδες κρασί)
  • Αποξηραμένα δαμάσκηνα (μαγειρεμένα)
  • Κολοκύθα
  • Κολοκυθόσποροι
  • Πυριδοξίνη
  • Αγρόπυρο το έρπον (Agropyron repens)
  • Κινόα
  • Κουνέλι
  • Πρωτεϊνες στα ούρα κουνελιού
  • Κουνέλια
  • Ραπάνι
  • Aμβροσία ή αρτεμισίφυλλος (Ambrosia elatior)
  • Σταφίδες
  • Ελαιοκράμβη (Brassica napus)
  • Βατόμουρα
  • Αρουραίοι
  • Φεστούκα η ερυθρά (Festuca rubra)
  • Κόκκινα φασόλια
  • Τυρί Red Leicester
  • Κόκκινο κρασί
  • Ρόδιο
  • Πεντάνευρο το λογχοειδές (Plantago lanceolata)
  • Ρύζι
  • Ρόκα
  • Μαρούλι Ρωμάνα
  • Κόκκινο τσάι (ρόιμπος)
  • Τριαντάφυλλο (Rosa spp.)
  • Δενδρολίβανο
  • Καουτσούκ
  • Ρούμι
  • Σίκαλη
  • Σίκαλη
  • Φασκόμηλο
  • Σαλικυλικό οξύ
  • Σολομός
  • Aλάτι
  • Ποτό Σαμπούκα
  • Σαπωνίνες
  • Σαρδέλα
  • Ρείκη (Calluna Vulgaris)
  • Σελήνιο
  • Σουσάμι
  • Πρόβειο γάλα
  • Μαλλί προβάτου
  • Οστρακοειδές
  • Μανιτάρι σιτάκε
  • Γαρίδα
  • Πυρίτιο
  • Άργυρος
  • Καπνιστή ρέγγα
  • Σόδιο
  • Γλώσσα (ψάρι)
  • Κρέμα γάλακτος
  • Σάλτσα σόγιας
  • Σόγια
  • Όλυρα
  • Όλυρα
  • Σπανάκι
  • Ερυθρελάτη (Picea abies)
  • Τυρί στίλτον
  • Τσουκνίδα (Urtica dioica)
  • Άκαρι αποθήκης
  • Φράουλες
  • Φράουλα
  • Στρόντιο (Sr)
  • Ζάχαρη, μαύρη
  • Ζάχαρη, λευκή
  • Σουλφοραφάνη
  • Hλιέλαιο
  • Γουλί
  • Sweet Freedom
  • Ανθόξανθον (Anthoxanthum odoratum)
  • Χόρτο Οπωρώνα (Arrhenatherum elatius)
  • Μυρίκη (Myrica sp.)
  • Ταννίνες
  • Σενέκιο το ιακωβαίο (Senecio jacobaea)
  • Τρυγικό οξύ
  • Ταυρίνη
  • Τσάι (μαύρο)
  • Τσάι (πράσινο)
  • Τεκίλα
  • Γαϊδουράγκαθο
  • Θυμάρι
  • Φλέως η λειμώνιος (Phleum pratense)
  • Κασσίτερος (σε κονσερβοποιημένα τρόφιμα)
  • Τιτάνιο (Ti)
  • Φύλλα καπνού
  • Ντομάτα
  • Βρόμος ο μαλακός (Bromus mollis)
  • Πέστροφα
  • Τουλίπα
  • Τόνος
  • Βολφράμιο
  • Γαλοπούλα
  • Κουρκουμάς
  • Ρέβα
  • Ουρικό οξύ
  • Βανάδιο (V)
  • Βανίλια
  • Μοσχαρίσιο κρέας
  • Βελούδο
  • Ολκός ομαλλωτός (Holcus lanatus)
  • Κρέας ελαφιού
  • Λευκό ξύδι
  • Ξύδι από βύνη
  • Βιταμίνη B2
  • Βιταμίνη B3
  • Βιταμίνη C
  • Βιταμίνη D
  • Βιταμίνη Κ
  • Βιταμίνη Α
  • Βιταμίνη Β1
  • Βιταμίνη Β12
  • Βιταμίνη Β5
  • Βιταμίνη Β6
  • Βιταμίνη E
  • Βότκα
  • Χείρανθος (Cheiranthus cheiri)
  • Καρύδι
  • Καρύδια
  • Aγριοκάλαμο (Phragmites communis)
  • Νεροκάρδαμο
  • Kαρπούζι
  • Σιτάρι
  • Μαλακό σιτάρι (Triticum aestivum)
  • Σιτάρι, αλεσμένo
  • Ουίσκι
  • Άσπρα φασόλια
  • Άσπρα φασόλια
  • Λευκό πιπέρι
  • Λευκό τσάι
  • Λευκό κρασί
  • Κορέγονος
  • Αγριοβρώμη (Avena fatua)
  • Ιτιά
  • Λιπορίνη
  • Μάλλινο
  • Αψιθιά (Artemisia absinthium)
  • Μαγιά
  • Τσάι από γιέρμπα μάτε
  • Ζεαξανθίνη
  • Ψευδάργυρος