Συχνές ερωτήσεις

Η βάση δεδομένων με τις συχνές ερωτήσεις μας.

Εάν δεν βρείτε απάντηση στην ερώτηση σας παρακάτω, στείλτε μας ένα email ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Live Chat και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.

Πόσα θα είναι τα έξοδα αποστολής;

Όταν μας αποστέλλετε τα δείγματά σας, να θυμάστε να επικολλήστε το γραμματόσημο με το σωστό ποσό στον φάκελό σας ή στο εξωτερικό περιτύλιγμα. Εάν δεν επικολλήσετε το σωστό γραμματόσημο, τα δείγματα μπορεί να μην φτάσουν στο εργαστήριό μας. Συνεπώς, μπορεί να χρειαστεί να μας ξαναστείλετε τα δείγματά σας χρησιμοποιώντας το σωστό ταχυδρομικό τέλος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα Διεθνούς Εξυπηρέτησηςμας.

Πώς συγκρίνεται η εξέτασή σας με τις αιματολογικές εξετάσεις;

Οι εξετάσεις μας είναι λιγότερο επεμβατικές και αρκετά φθηνότερες σε σχέση με τις εξετάσεις αίματος. Στην εξέταση αίματος, το τελευταίο σας γεύμα μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα. Ωστόσο, με την ανάλυση μαλλιών, οι πληροφορίες αποθηκεύονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αντανακλάται μία μεγαλύτερη χρονική περίοδος. Να θυμάστε ότι προσφέρουμε μία πολική 100% επιστροφής χρημάτων εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματά σας, και έτσι δεν έχετε τίποτα να χάσετε (βλ. https://www.allergytest.com.gr/terms/).

Τα μαλλιά μου είναι βαμμένα, θα επηρεαστεί το αποτέλεσμα;
Όχι, η εξέταση πραγματοποιείται στη σύσταση της τρίχας, επομένως η βαφή μαλλιών δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.
Πώς να πάρω ένα δείγμα μαλλιών;

Ο πιο ασφαλής τρόπος να πάρετε ένα δείγμα τρίχας είναι να ζητήσετε από κάποιον άλλο να σας βοηθήσει. Πρώτα βουρτσίστε τα μαλλιά σας προς τα επάνω για να αποκαλυφθεί η περιοχή της ρίζας στο πίσω μέρος του κεφαλιού, κατόπιν κρατώντας μία μικρή ποσότητα τριχών ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα, κόψτε την τρίχα όσο γίνεται πιο κοντά στο τριχωτό (χωρίς να ματώσετε). Εάν δεν έχετε κάποιον να σας βοηθήσει, χρήσιμοποιείστε εναν καθρέπτη για να αποφύγετε τραυματισμούς.

Τι περιλαμβάνεται στην εξέτασή μου;

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας θα περιλαμβάνουν όλα τα στοιχεία στα οποία έχετε δείξει ποσοστό δυσανεξίας από 85% και άνω. Έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες ελέγχους, διαπιστώσαμε ότι το 85% είναι το σημείο στο οποίο ξεκινάνε να αναπτύσσονται τα συμπτώματα μιας δυσανεξίας. Γι’ αυτό το λόγο, δεν αποθηκεύουμε δεδομένα που πέφτουν κάτω από το όριο του 85%.

Τι γίνεται εάν δεν είμαι ικανοποιημένος;
Είμαστε υπερήφανοι για το ποσοστό ικανοποίησης πελατών που φτάνει το 99,5%. Ωστόσο, εάν δεν ικανοποιηθείτε με κάποια από τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας το συντομότερο δυνατό, ούτως ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλυθούν οποιαδήποτε ζητήματα.
Τα μαλλιά μου είναι πολύ κοντά, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις;

Το δείγμα τρίχας δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα από το κεφάλι. Μπορούμε να εξετάσουμε τρίχες από οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών, των χεριών ή και του θώρακα.

Πόσες τρίχες πρέπει να δώσω;

Μία μικρή ποσότητα – 5 μεμονωμένες τρίχες. Δεν χρειαζόμαστε τούφες.

Δεν έχω ξανακάνει αγορά από το διαδίκτυο, πώς μπορώ να σιγουρευτώ ότι θα ολοκληρώσετε την εξέταση;

Είμαστε μία εταιρεία καταχωρημένη στο Paypal και το χρησιμοποιούμε καθώς σας παρέχει εγγύηση έναντι της διαδίκτυακής απάτης. Στην απόδειξη του Paypal περιλαμβάνεται η διεύθυνσή μας, η διεύθυνση email και ο τηλεφωνικός αριθμός μας, έτσι ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε οποιουσδήποτε προβληματισμούς.

Γιατί οι τιμές σας είναι τόσο χαμηλές;
Διατηρούμε το κόστος μας χαμηλό και στέλνουμε μέσω email τα αποτελέσματα, εξοικονομώντας τα έξοδα αποστολής και τη γραφική ύλη. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μία τόσο πλήρη και ακριβή εξέταση σε αυτή την τιμή.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να πληρώσω επιπλέον;

Προς το παρόν πρέπει να καταβάλλετε τα ταχυδρομικά τέλη για το κέντρο επεξεργασίας στο Η.Β. Βεβαιωθείτε ότι έχει καταβληθεί το σωστό ταχυδρομικό τέλος, καθώς δεν ευθυνόμαστε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξέταση και σε ζώα;

Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, τα ζώα και ειδικά οι σκύλοι, μπορεί να υποφέρουν από δυσανεξίες. Έχοντας λάβει αιτήματα από πολλούς κτηνιάτρους (και ιδιοκτήτες κατοικιδίων) σχεδιάσαμε μια εξέταση ειδικά για σκύλους και γάτες. Μπορείτε να παραγγείλετε το τεστ αυτό κατά τον ίδιο τρόπο.

Που επιβάλλονται σε επεξεργασία οι εξετάσεις;
Όλες οι εξετάσεις μας πραγματοποιούνται στο κέντρο εξετάσεων μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Από τη στιγμη που παραλάβουμε το δείγμα μαλλιών στο κέντρο εξετάσεών μας, θα λάβετε τα αποτελέσματά σας εντός 7 εργάσιμων ημερών.
Πώς μπορώ να παραγγείλω την εξέταση δυσανεξίας από εσάς;
Μπορείτε να παραγγείλετε τις εξετάσεις online μέσω αυτού του ιστοτόπου χρησιμοποιώντας την ασφαλή σελίδα πληρωμής μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του Live Chat  24 ώρες το 24ωρο, από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Μπορείτε να κάνετε εξέταση στο παιδί μου;

Δεν μπορούμε να κάνουμε εξετάσεις σε παιδιά κάτω των έξι ετών.

Τι γίνεται εάν δεν εντοπιστούν δυσανεξίες στα αποτελέσματά μου;
Παρότι αυτό είναι πολύ απίθανο, κάποιες φορές το δείγμα δείχνει ότι δεν  έχετε μεγάλο επίπεδο δυσανεξιών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υποφέρετε από τροφικές ή μη τροφικές δυσανεξίες. Θα μπορούσατε ωστόσο να επωφεληθείτε από μία Τοξική Μεταλλική ή Διατροφική εξέταση.
Τι είναι ο Βιοσυντονισμός;

Η θεραπεία βιοσυντονισμού είναι μία συμπληρωματική αγωγή που χρησιμοποιεί μία συσκευή που καταγράφει και διαγιγνώσκει ηλεκτρομαγνητικά σήματα που προέρχονται από το σώμα. Αυτές οι συσκευές που αναπτύχθηκαν τη δεκαετία του 1970 από μία ομάδα γιατρών και βιοφυσικών χρησιμοποιούνται τακτικά σε περισσότερες από 26 διαφορετικές χώρες.

Με τι είδους μηχανήματα εξετάζεται το δείγμα μου;

Χρησιμοποιούμε τα συστήματα απόκρισης MARS III Quantum Response Systems, που κατασκευάζονται από τη Bruce Copen Laboratories.

Τι πιστοποίηση έχει ο εξοπλισμός σας;

Η Bruce Copen Laboratories ακολουθεί ένα ποιοτικό σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το EN ISO 13485: 2003 + AC: 2007, ενώ είναι επίσης πιστοποιημένοι κατασκευαστές ιατρικών προϊόντων. Το MARS III φέρει έγκριση ως ιατρική συσκευή κατηγορίας IIa σύμφωνα με την Οδηγία 93/42/EEC.

Που πραγματοποιούνται οι εξετάσεις;

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στα εργαστήριά μας, τα οποία έπονται από την Ορθή Εργαστηριακή Πρακτική. Πρόκειται για ένα σύνολο αρχών που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας και της ακεραιότητας των μη κλινικών εργαστηριακών εξετάσεων, όπως είναι οι δικές μας.

Πόσο καιρό παρέχετε αυτή την υπηρεσία;

Είμαστε στην κορυφαία θέση της αγοράς προσφέροντας συμπληρωματική ιατρική θεραπεία από το 2008. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό και την άριστη κατάρτιση για να εξασφαλίσουμε ότι παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και αξία στα χρήματά τους.

Που αναγνωρίζεται η εξέταση;

Αυτή τη στιγμή η εξέταση μας είναι αναγνωρισμένη στις παρακάτω χώρες:

Αίγυπτος, Αργεντίνη, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Καναδάς, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Ν. Κορέα, Νορβηγία, Ολλανδία,Πολωνία,Πορτογαλία, Σιγκαπούρη,Σλοβενία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Φινλανδία, Χονγκ Κονγκ, με όλο και περισσότερες χώρες να προστίθενται κάθε χρόνο. Οι εξετάσεις μας είναι διαθέσιμες απευθείας μέσω των ιστοσελίδων μας και ως μέρος των κανονικών συμπληρωματικών ιατρικών διαγνώσεων, πάνω από 131 Γιατρών και Επαγγελματιών του τομέα της υγείας παγκοσμίως.

 

Μάθετε περισσότερα για τις εξετάσεις μας. Παραγγείλετε σήμερα τη δική σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ