ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ

Εξετάζουμε μία μεγάλη γκάμα στοιχείων με την ποικιλία εξετάσεών μας.

Πότε να κάνετε μία εξέταση και πως το κάνουμε

 • Πονοκέφαλοι;
 • Ναυτία;
 • Φούσκωμα;
 • Στομαχικές κράμπες;
 • Διάρροια;
 • Δυσκοιλιότητα;
 • Κόπωση;
 • Δερματικές διαταραχές;
 • Λήθαργος και κούραση;

Τι λαμβάνετε
Όλα τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν στοιχεία που καθορίζεται ότι επιδεικνύουν δυσανεξία άνω του 85%. Έχοντας διενεργήσει πολλές χιλιάδες εξετάσεις δυσανεξίας, πιστεύουμε ότι αυτό το ποσοστό αναπαριστά το σημείο στο οποίο εμφανίζονται τα περισσότερα συμπτώματα δυσανεξίας.

 • Το δείγμα τρίχας σας που εξετάζεται για 600 τροφικά και μη τροφικά προϊόντα
 • Μία ολοκληρωμένη έκθεση 4 σελίδων
 • Δωρεάν παροχή συμβουλών μέσω email με τον διατροφολόγο μας

Καταθέτοντας μία παραγγελία
Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω Πιστωτικών και Χρεωστικών Καρτών μέσω των ασφαλών πυλών πληρωμής μας. Μόλις κατατεθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email και την απόδειξη και η φόρμα σας θα είναι έτοιμη να την κατεβάσετε.

Εγγύηση
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι κατά 100%, προσφέρουμε 100%  εγγύηση επιστροφής χρημάτων με την εξέτασή σας. Παραγγείλετε την εξέτασή σας παρακάτω και μπορείτε να αρχίσετε να αναλαμβάνετε δράση αμέσως.

Έκανα την εξέταση επειδή ένιωθα παραμελημένος από τον γιατρό μου. Είχα διαγνωστεί με IBS, παλινδρόμηση και αλλεργίες που μου έδωσαν μια σειρά συμπτωμάτων ,από αίσθημα φουσκώματος ή πείνας, ακόμα και μετά από ένα καλό γεύμα, κάτι που οδήγησε σε αύξηση βάρους στο στήθος μου, μέχρι πόνο στο κεφάλι και το χειρότερο, βήχας με αίμα, αιμορραγία από τη μύτη και αίμα στα κόπρανα μου. Οι γιατροί ναι μεν με διαβεβαιώσαν ότι η κατάσταση μου δεν ήταν πιο σοβαρή, π.χ. καρκίνος κ.λπ., αλλά μετά από αυτό δεν ήταν ικανοί να με βοηθήσουν να αντιμετωπίσω τα συμπτώματα.

Το να πειραματίζεσαι μόνος σου για να καταλάβεις τι επηρεάζει την κατάσταση είναι μία διαδικασία που παίρνει χρόνο και μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Όταν τα συμπτώματα πια φούντωσαν, χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ηρεμήσουν και δεν ήταν ποτέ τόσο ξεκάθαρο τι ήταν αυτό που τα έκανε να φουντώσουν. Ήταν το φαγητό, το στρες ή ο αέρας που είχα αναπνεύσει πρόσφατα. Μετά την εξέταση δυσανεξίας, έλαβα μια λίστα που έλεγε ακριβώς σε ποια είδη γύρης, μούχλας και τροφίμων είχα δυσανεξία. Πολύ γρήγορα, αφού έκοψα τα πάντα από αυτά που έλεγε η λίστα, το IBS και η παλινδρόμηση μου εξαφανίστηκαν. Από τότε δεν έχω αιμορραγήσει ξανά και άρχισα να χάνω βάρος.

Χαρούμενες μέρες πλέον. Είμαι πολύ ευγνώμων για την εξέταση καθώς μου έδωσε ακριβώς τη συμβουλή που χρειαζόμουν, τη στιγμή που τη χρειαζόμουν.

Chris

Πελάτης

Μια μη επεμβατική, εναλλακτική λύση στον παραδοσιακό έλεγχο αλλεργιών και δυσανεξιών.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Κάντε την παραγγελία σας τώρα. Τέσσερα απλά βήματα.

ΒΗΜΑ 1

Επιλέξτε από το σύνολο των εξετάσεων μας, και διαλέξτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, Στη συνέχεια κάντε την παραγγελία σας online.

ΒΗΜΑ 2

Θα σας στείλουμε με email μια φόρμα υποβολής εξέτασης μέσω της οποίας πρέπει να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε.

ΒΗΜΑ 3

Πάρτε ένα δείγμα τρίχας και ταχυδρομείστε το μαζί με τη φόρμα υποβολής εξέτασης.

ΒΗΜΑ 4

Θα σας σταλεί το αναλυτικό δελτίο των αποτελεσμάτων σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε 7 εργάσιμες ημέρες.

Μάθετε περισσότερα για τις εξετάσεις μας. Παραγγείλετε σήμερα τη δική σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ