Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γνωρίζουμε ότι θέλετε μια αποτελεσματική, γρήγορη και εύκολη λύση. Το έχουμε καλύψει !?

Εμπιστευτείτε μας. Μιλάμε τη γλώσσα σας.

Με τις εξετάσεις μας, προσφέρουμε αποτελέσματα που αλλάζουν τη ζωή των πελατών μας παγκοσμίως.

 

Καλύπτουμε
38 χώρες

 

Μέχρι τώρα έχουμε επεκταθεί σε 38 διαφορετικές χώρες και έχουμε πελάτες απ' όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πραγματικά παγκόσμια υπηρεσία.

 

 

99.5% ποσοστό
ικανοποίησης

 

Οι πελάτες μας λένε ότι είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά τους. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να ικανοποιήσουμε το 99% των πελατών μας με τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους.

 

 

1200 εξετάσεις
τη μέρα

 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην γρήγορη παράδοση των αποτελεσμάτων σας, και γι’αυτό πραγματοποιούμε 1200 εξετάσεις την ημέρα, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να τα παραδώσουμε εντός 10 εργάσιμων ημερών.

 

 

Έχουμε πραγματοποιήσει
400.000 εξετάσεις.

 

Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι έχουμε πραγματοποιήσει πάνω 400.000 εξετάσεις μέχρι σήμερα, κάνοντας τη ζωή  των πελατώς μας καλύτερη.

 

 

131 γιατροί + επαγγελματίες
στον τομέα της υγείας

 

Συνεργαζόμαστε με διάφορους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και εταίρους από 6 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά να βελτιώνουν τη ζωή των πελατών μας μέσω των εξετάσεών μας.

 

 

Ένας αξιόπιστος
πάροχος

 

Είμαστε πλέον ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους εξετάσεων δυσανεξίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνεργαζόμαστε με εκπροσώπους σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν τις εξετάσεις μας στους πελάτες τους.

 

Σας έχουμε βοηθήσει.

ΗΠΑ
Γαλλία
Γερμανία
Ιταλία
Ολλανδία
Ισπανία
Πολωνία
Βέλγιο
Σουηδία
Δανία
Ελβετία
Νότια Αφρική
Αυστρία

Καναδάς
Βραζιλία
Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία
Αργεντινή
Αίγυπτος
Φιλανδία
Ελλάδα
Χονγκ Κονγκ
Ισλανδία
Ιρλανδία
Ιαπωνία
Μαλαισία

Μεξικό
Νορβηγία
Πορτογαλία
Ν. Κορέα
Σιγκαπούρη
Σλοβενία
Ταϊλάνδη
Ταϊβάν
Τουρκία
Επικοινώνησε μαζί μας – Μπες στην λίστα!

Γεια! Θα ήθελές να συζητήσουμε?

Το ήξερες; Μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί μας για βοήθεια και υποστήριξη!

Είμαστε μια πραγματικά παγκόσμια εταιρεία. Μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ζωντανής συνομιλίας (Live Chat) μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας όπου κι αν βρίσκεστε, για να σας συμβουλεύσουμε και να σας προτείνουμε το σωστό προϊόν για εσάς.
Προτιμάτε να μας στείλετε email; Κανένα πρόβλημα! Θα σας απαντήσουμε εντός 6 ωρών όπως έχουμε δεσμευτεί.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

LiveChat

Our tests are carried out in the UK.

Covering 38 countries, all tests are sent to the UK, where we carry out the test and compile the report.

Παραγγείλετε την εξέταση όπου και αν είστε!

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν από οπουδήποτε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή συσκευής smart που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Παραγγείλετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και θα λάβετε άμεση επιβεβαίωση παραγγελίας.

Οι υπερσύγχρονη μονάδα μας

Αφού παραγγείλετε μια εξέταση, το δείγμα τρίχας σας αποστέλλεται στην υπερσύγχρονη μονάδα μας. Τι είναι αυτή; Είναι ένα μέρος στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου πραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις από τους ειδικούς μας.

Εύκολη κατανόηση των αποτελεσμάτων

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας. Στο δελτίο των αποτελεσμάτων βλέπετε ακριβώς σε τι έχετε δυσανεξία και σε τι ενδέχεται να εμφανίσετε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τις κατανοήσετε καλύτερα.

Συμβουλές ειδικών πριν και μετά την εξέταση.

Our friendly expert team are always on hand to guide you. If you’re not sure which test to buy or confused by your results… then pop onto our live chat and talk to someone who can help. Don’t be shy!