Σχετικά με την εξέταση

Τα πάντα σχετικά με τις εξετάσεις διατροφής και δυσανεξίας.

Τι σας προσφέρουμε. Κάνοντας τις επιλογές απλές.

Έχουμε αναπτύξει τις πιο ολοκληρωμένες, μη επεμβατικές εξετάσεις στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη μορφή βιοτεχνολογίας, εξετάζουμε ένα δείγμα από τα μαλλιά σας και σας παρέχουμε ακριβή αποτελέσματα.

Χρειαζόμαστε μόνο ένα δείγμα από τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα συστήματα μας, σας στείλουμε τα αποτελέσματα μέσω email, μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας θα περιλαμβάνουν όλα τα στοιχεία στα οποία έχετε δείξει ποσοστό δυσανεξίας  από 85% και άνω. Έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες ελέγχους, διαπιστώσαμε ότι το 85% είναι το σημείο στο οποίο ξεκινάνε να αναπτύσσονται τα συμπτώματα μιας δυσανεξίας.

Η καινοτόμος εξέταση ενός βήματος μας δίνει τη δυνατότητα να σας δώσουμε ένα ολοκληρωμένο δελτίο αποτελεσμάτων, που χωρίζεται σε πέντε ενότητες:

• Εισαγωγή στα αποτελέσματα σας που σας εξηγούν ακριβώς τι πρέπει να κάνετε
• Τα συστατικά που εμφανίζονται στα αποτελέσματά σας
• Που εντοπίζονται τα συγκεκριμένα στοιχεία (δηλ. σε ποιο κατηγορία ανήκει ένα συγκεκριμένο δέντρο ή ποιο προϊόν περιέχει τη χημική ουσία)
• Τα θρεπτικά συστατικά που είναι σε έλλειψη στον οργανισμό σας (προαιρετικά)
• Εξατομικευμένη καθοδήγηση βασισμένη στα αποτελέσματα σας.

Έλεγχος Δυσανεξίας

Είναι η πιο γνωστή εξέταση μας. Κατά την εξέταση αυτή, το δείγμα μαλλιών σας εξετάζεται έναντι 600 διαφορετικών τροφικών και μη- τροφικών προϊόντων. Αυτά που έχουν αποτελεσμα 85% και άνω είναι πολύ πιθανό να ευθύνονται για την εμφάνιση μίας δυσανεξίας.

Έλεγχος Θρεπτικών Συστατικών

Τώρα περιλαμβάνει έναν δωρεάν οδηγό διατροφής. Η εξέταση μας εντοπίζει τα βασικά θρεπτικά συστατικά που λείπουν από τη διατροφή σας. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να εντοπίσουμε πάνω από 80 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά.

Έλεγχος Τοξικότητας Βαρέων Μετάλλων

Το δείγμα μαλλιών εξετάζεται έναντι  24 διαφορετικών μετάλλων. Τα μέταλλα αυτά μπορεί είτε να τα έχετε καταναλώσει οι ίδιοι,είτε να έχουν αφομοιωθεί από τον οργανισμό σας, και θεωρούνται καταλυτικοί παράγοντες εμφάνισης δυσανεξίων.

Αναλύουμε τρίχες. Είναι πιο αξιόπιστο.

Σε αντίθεση με τις εξετάσεις αίματος και ούρων – όπου τα αποτελέσματα μπορεί να επηρεαστούν από τα τελευταία σας γεύματα, το άγχος ή άλλους παράγοντες,  οι εξετάσεις μαλλιών είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστούν από τέτοιους παράγοντες και συνεπώς μας προσφέρουν πληροφορίες μεγαλύτερων χρονικών περιόδων. Αυτές τις πληροφορίες τις εξετάζουμε και σας παρέχουμε μια σαφή εικόνα των δυσανεξιών σας.

Τα μαλλιά είναι μια εξαιρετική μέθοδος ελέγχου δυσανεξιών για ποικίλους λόγους. Μερικοί εκ των οποίων είναι:
Λιγότερο επεμβατική – σας ζητάμε μόνο ένα μικρό δείγμα μαλλιών.
Ελέγχουμε περισσότερα συστατικά -οι εξετάσεις αίματος μπορούν εξετάσουν έναν περιορισμένο αριθμό στοιχείων. Αντιθέτως, μόνο με μία μικρή τούφα μαλλιών μπορούμε να σας εξετάσουμε έναντι 600 διαφορετικών στοιχείων.
Ταχύτερη – η εξέταση ολοκληρώνεται γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς η ανάλυση τριχών είναι γρηγορότερη συγκριτικά με την εξετάση αίματος.
Δεν αλλοιώνεται – τα δείγματα αίματος ή ούρων, τείνουν να αλλοιώνονται σύντομα. Αντιθέτως, η τρίχα αποθηκεύει πληροφορίες μέσα της και δεν καταστρέφεται από εξωτερικούς ρύπους.
Οικονομική – εξαιτίας των παραπάνω λόγων, η ανάλυση τριχών είναι πολύ πιο οικονομική από την εξέταση αίματος και έτσι μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η αριθμός των ατόμων που υποφέρουν από δυσανεξίες αυξάνεται συνεχώς.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Γιατί πρέπει να κάνω τον έλεγχο;

Το ποσοστό των ανθρώπων που υποφέρει από δυσανεξίες συνεχώς αυξάνεται. Περίπου 6% -8% των βρεφών και των μικρών παιδιών και περίπου το 4% των ενηλίκων έχουν αλλεργία σε κάποια τροφή.Στον γενικό πληθυσμό εκτιμάται ότι η αλλεργία στο αγελαδινό γάλα παρουσιάζει ποσοστό περίπου 3% έως περίπου 1,5% στα αυγά και τα αποξηραμένα φρούτα περίπου 1% και στο σιτάρι και τη σόγια γύρω στο 0,5%. Εκτός από την πρόκληση σωματικών  ενοχλήσεων και την ταλαιπωρία, τα συμπτώματα μπορεί να επηρεάσουν και την ψυχική υγεία ενός ατόμου και, σε πολλές περιπτώσεις, να τον εμποδίζουν να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Η ακριβής διάγνωσης της αιτίας αυτών των διαταραχών δεν είναι πάντα εύκολη.Προς το παρόν, οι περισσότερες εξετάσεις περιορίζονται μόνο στα είδη διατροφής. Συνήθως όμως,η πραγματική αιτία της δυσανεξίας βρίσκεται στα χημικά που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των προϊόντων διατροφής που καταναλώνουμε καθημερινά.

Συχνά συμπτώματα δυσανεξίας

Συχνά συμπτώματα δυσανεξίας μπορεί να περιλαμβάνουν πεπτικές ενοχλήσεις, όπως αίσθημα φουσκώματος, υπερβολικά αέρια, ακόμη και διάρροια, καθώς και κόπωση, πονοκεφάλους και δέρματικούς ερεθισμούς όπως το έκζεμα. Οι εξετάσεις μας βασίζονται σε ένα μεγάλο εύρος 600 περίπου ουσιών, στις οποίες περιλαμβάνονται τροφικά και μη τροφικά είδη. Είναι ζωτικής σημασίας το να εντοπίσετε τα στοιχεία στα οποία έμφανίζετε δυσανεξία. Από το σημείο αυτό και μετά, μπορείτε να προσπαθήσετε να αλλάξετε τη διατροφή σας ή να αποφύγετε συγκεκριμένες χημικές ουσίες. Συχνά, πολλοί άνθρωποι, ενώ νομίζουν ότι είναι δυσανεκτικοί στη γλουτένη ή στη λακτόζη, κάνοντας τις εξετάσεις διαπιστώνουν τελικά οτί κάποια άλλη ουσία τους προκαλεί προβλήματα.

Τι εξετάζουμε

Σας προσφέρουμε μια πλήρη διάγνωση των δυσανεξιών σας χρησιμοποιώντας μόνο μία τούφα των μαλλιών σας. Αυτή η ασφαλής και μη επεμβατική μέθοδος μας επιτρέπει επίσης να ελέγξουμε και τις διατροφικές ανεπάρκειές σας.

Τα δείγματα τριχών χρησιμοποιούνται πλεόν σε πολλά επαγγέλματα για ελέγχους ναρκωτικών και αλκοόλ. Λόγω της ικανότητας της τρίχας να αποθηκεύει πληροφορίες, έχουμε καταλήξει στο ότι είναι ιδανική μέθοδος για ελέγχους δυσανεξιών, διατροφικών ελλείψεων και τοξικότητας μετάλλων. Μπορούμε να συντάξουμε μία αναλυτική περιγραφή όλων των παραπάνω, χρησιμοποιώντας μόνο μία τούφα. Σας δίνουμε ουσιαστικά ένα αναλυτικό δελτίο που παραθέτει λεπτομερώς όλες τις ουσίες στις οποίες φαίνεται να αντιδρά το σώμα σας.

I had a breakout of skin rash on my neck and face and was not getting the help from the GP that I felt was required. The test provided a good level of information and was easy to complete. My condition is improving daily.

Hannah Charter

Customer

Μάθετε περισσότερα για τις εξετάσεις μας. Παραγγείλετε σήμερα τη δική σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ