Τι κάνουμε

Βοηθάμε τους ανθρώπους να επαναφέρουν τη φυσική ισορροπία του οργανισμού τους.

Είμαστε μια καταξιωμένη κλινική με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκαταστήσετε την φυσική ισορροπία του σώματος σας. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της βιοτεχνολογίας, η » Εξέταση ενός Βήματος”, μας επιτρέπει να εξετάζουμε πάνω από 600 ουσίες ταυτόχρονα. Είμαστε πλέον ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξετάσεων δυσανεξίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 200 αντιπροσώπους παγκοσμίως, οι οποίοι προσφέρουν τις εξετάσεις μας στους πελάτες τους.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις δυσανεξίες:

  • Πολλοί άνθρωποι που διαγιγνώσκονται με δυσανεξία έχουν στην πραγματικότητα δυσανεξία στις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή διαφόρων προϊόντων διατροφής.Η εξέταση μας μπορεί και εντοπίζει αυτές τις χημικές ουσίες.
  • Οι άνθρωποι με δυσανεξία στη γύρη μπορεί να αντιδράσουν στη γύρη χόρταριού, σίτου ή δέντρου. Η εξέτασή μας εντοπίζει την συγκεκριμένη γύρη που προκαλεί τα συμπτώματα.
  • Μια κοινή αιτία δερματικών διαταραχών είναι η δυσανεξία στο αυγό. Η εξέτασή μας όχι μόνο βρίσκει αν έχετε δυσανεξία στα αυγό, αλλά και σας δείχνει τρόπους περιορισμού του από τη διατροφή σας.
  • Εάν αντιμετωπίζετε συχνά ανεξήγητα πεπτικά προβλήματα, θα πρέπει να ελέγξετε τα επίπεδα δυσανεξίας σας για να βρείτε την αιτία των συμπτωμάτων.
  • Οι δυσανεξίες σε χημικά και μη-τροφικά προϊόντα, προκαλούν τα ίδια συμπτώματα με εκείνα της δυσανεξίας σε τρόφιμα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ελεγχθούν και τα δύο ταυτόχρονα. Η εξέταση μας είναι αυτή τη στιγμή η μόνη εξέταση on-line που ελέγχει τόσο τα τρόφιμα όσο και μη-τροφικά προϊόντα.
  • Πολλοί υποφέρουν από δυσανεξίες, από τις οποίες πολλές δεν προκαλούν ορατά συμπτώματα ή σημαντικά προβλήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας ενιαίος έλεγχος είναι χρήσιμος και σας γλιτώνει από το να πληρώνετε επιπλέον εξετάσεις για να εντοπίσετε την κάθε δυσανεξία..

• Οι δυσανεξίες μπορούν να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου και συνήθως επηρεάζονται από την έκθεσή σας στο συγκεκριμένο προϊόν ή το περιβάλλον σας. Αν έχετε ανεξήγητα δέρματικά, αναπνευστικά ή πεπτικά προβλήματα, θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τα επίπεδα δυσανεξίας σας.

Εξέταση αλλεργίας. Οι εξετάσεις σε αριθμούς.

Εξετάσεις που έχουμε πραγματοποιήσει.

Μια μη επεμβατική, εναλλακτική λύση στον παραδοσιακό έλεγχο αλλεργιών και δυσανεξιών.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Η τεχνολογία βιοσυντονισμού στην πράξη:

Ο βιοσυντονισμός έχει εδώ και καιρό συνδεθεί με επαγγελματίες αθλητές  καθώς επιτρέπει την ταχεία ανάκαμψη τους από σοβαρούς τραυματισμούς, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ υγείας και αθλητικής επιδόσης.

Πριν από την ίδρυση της δικής τους επιχείρησης πάνω στην τεχνολογία του βιοσυντονισμού, τέσσερα μέλη της Σουηδικής ομάδας Cross-Country Skiing (Mathias και Thobias Fredriksson, Anders Södergren και Björn Lindrely), ανακάλυψαν ότι η τεχνολογία βιοσυντονισμού προσφέρει ασφαλέστερα και μη παρεμβατικά μέσα για τη βελτίωση και την ενίσχυση  της “φυσικής και ψυχικής απόδοσης” των ατόμων. Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας μεγάλων πρωταθλημάτων, η ομάδα χρησιμοποίησε την ίδια αυτή τεχνολογία για να επιτύχει την ταχεία ανάρρωση των αθλητών είχαν υποστεί τραυματισμούς.

Κάντε την παραγγελία σας τώρα. Τέσσερα απλά βήματα.

ΒΗΜΑ 1

Επιλέξτε από το σύνολο των εξετάσεων μας, και διαλέξτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, Στη συνέχεια κάντε την παραγγελία σας online.

ΒΗΜΑ 2

Θα σας στείλουμε με email μια φόρμα υποβολής εξέτασης μέσω της οποίας πρέπει να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε.

ΒΗΜΑ 3

Πάρτε ένα δείγμα τρίχας και ταχυδρομείστε το μαζί με τη φόρμα υποβολής εξέτασης.

ΒΗΜΑ 4

Θα σας σταλεί το αναλυτικό δελτίο των αποτελεσμάτων σας μέσω email σε 7 εργάσιμες ημέρες.

Μάθετε περισσότερα για τις εξετάσεις μας. Παραγγείλετε σήμερα τη δική σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ