Χτίζοντας εμπιστοσύνη

Βελτιώνουμε συνεχώς την εξέτασή μας από το 2008.

 

Βελτιώνουμε συνεχώς την εξέτασή μας από το 2008 στο βαθμό που τώρα πιστεύουμε ότι προσφέρουμε την υψηλότερης ποιότητας επιστημονική εξέταση χωρίς μεσολάβηση της IgE που διατίθεται στον κόσμο. Δεν θέλουμε απλά να βασιστείτε στο λόγο μας γι αυτό, ακολουθούν τα δεδομένα που υποστηρίζουν την πεποίθησή μας.

Ο εξοπλισμός

Ολοκληρώνουμε την εξέταση σε μία καταχωρημένη ιατρική συσκευή κατηγορίας 11a σύμφωνα με το ISO EN 13485. Στον υπόλοιπο ιατρικό εξοπλισμό στο επίπεδο Κατηγορίας 11 περιλαμβάνονται μηχανήματα ακτινών Χ, εξοπλισμός υπερήχων & ακτινολογικός εξοπλισμός.

Χρήση του εξοπλισμού

Ο ίδιος εξοπλισμός χρησιμοποιείται από τα κινέζικα νοσοκομεία, το Ρωσικό Διαστημικό έργο, από περισσότερους από 7000 ιατρούς στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Χρησιμοποιείται από επαγγελματικές αθλητικές ομάδες και τις αντίστοιχες ολυμπιακές ομάδες.

Ανάλυση τριχών

Η εξέταση στις τρίχες ανακαλύφθηκε πριν από περισσότερο από 25 χρόνια ως επιστημονικές μελέτες απέδειξε ότι η τρίχα ήταν σαν μία μαγνητοφώνηση που είναι και σταθερή και ενσωματώνει μόνιμα τα δεδομένα στην τρίχα. Η ανάλυση τριχών χρησιμοποιείται πλέον τακτικά στα πεδία της εξέτασης για ναρκωτικά, της εγκληματολογίας, της διατροφικής και μεταλλικής ανάλυσης και της ορμονολογικής εξέτασης. Οι επιστήμονες βλέπουν την ανάλυση της τρίχας ως έναν από τους πιο ενδιαφέροντες τομείς για την ανάπτυξη λόγω των δειγμάτων και του ιστορικού που διαρκεί πολύ περισσότερο από το αίμα και τα ούρα και επίσης γιατί είναι μη επεμβατική και προσβάσιμη σε όλους. Στις πρόσφατες εξελίξεις περιλαμβάνεται η χρήση της ανάλυσης τριχών στην θεραπεία IVF.

Η εξέταση

Αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε την εξέτασή μας από το 2008 και τώρα γιορτάζουμε 10 χρόνια που βοηθούμε τους ανθρώπους. Σε αυτό το διάστημα, έχουμε ολοκληρώσει πάνω από 400.000 εξετάσεις σε 38 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχουμε πάνω από 216 ενεργούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων ιατρών και σεβαστών κλινικών. Ήμασταν οι πρώτοι που προσέφεραν 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αν δεν ήσασταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέταση και τα αποτελέσματα (βλ. T&C’s). Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας για το 2017 ήταν 99,5%.

Η ανάλυση μαλλιών εγκρίνεται σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου του FDA και θεωρείται τώρα ως μια σοβαρή εναλλακτική λύση των αιματολογικών εξετάσεων.

Το ήξερες;

Η επιστημονική έρευνα πάνω σε αυτή την τεχνολογία ξεκίνησε το 1923.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επιστήμη

Η επιστημονική έρευνα σε αυτή την τεχνολογία μπορεί να έχει ανακαλυφθεί από το 1923 και το έργο ενός Ρώσου επιστήμονα, του Alexander Gurwitsch.

Παρόλο που η έρευνα συνεχίστηκε, η μεγάλη καινοτομία ήρθε με την δημοσίευση της εργασίας ενός Γερμανού ιατρού, του Dr Franz Morrell τη δεκαετία του 1970.

Έγγραφα τεκμηρίωσης

Μελέτη αξιολόγησης από ομότιμους ειδικούς για όλες τις έρευνες σχετικά με την εργασία για τις αλλεργίες:

Η παγκόσμια αύξηση των αλλεργιών και των δυσανεξιών:

Ο σύνδεσμος ανάμεσα στη διατροφή και τις αλλεργίες:

Βιοφυσική και βιοχημεία:

Μοτίβα καταναλωτισμού:

Μάθετε περισσότερα για τις εξετάσεις μας. Παραγγείλετε σήμερα τη δική σας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ