Όροι & Προϋποθέσεις

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Ευχαριστούμε που κάνατε κλικ στους όρους και τις προϋποθέσεις μας –είναι και αυτό μία νομική υποχρέωση . Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, δεσμεύεστε οτι αποδέχεστε τους Όρους και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας https://www.allergytest.com.gr/privacy-policy/ή οποιαδήποτε άλλη πολιτική που περιλαμβάνεται σε αυτούς τους  Όρους και Προϋποθέσεις («Όροι«).

 • Εισαγωγή
 • Η χρήση της Ιστοσελίδας μας
 • Παραγγελία
 • Παράδοση
 • Ακυρώσεις
 • Τιμές και Πληρωμή
 • Ευθύνη
 • Πνευματική Ιδιοκτησία
 • Γενικές Πληροφορίες

 

Οι εξετάσεις μας όπως και αυτή η ιστοσελίδα,  δεν παρέχει ιατρική διάγνωση ούτε έχει σκοπό να υποκαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, τη διάγνωση ή τη θεραπεία. Θα πρέπει να ζητάτε πάντα τη συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου εξεισικευμένου παρόχου υγείας σε περίπτωση που πάσχετε από κάποια ασθένεια ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις  σχετικά με μία ιατρική κατάσταση ή με ιατρικά συμπτώματα. Ποτέ μην παραβλέπετε την επαγγελματική ιατρική συμβουλή ή καθυστερείτε να τη ζητήσετε, επειδή έχετε διαβάσει κατι σε αυτή την ιστοσελίδα.  Σημειώνεται οτι όλες οι πιθανές διαγνώσεις που προκύπτουν από τις εξετάσεις  ή από αυτή την ιστοσελίδα πρέπει να συζητηθούν και να επιβεβαιωθούν από εξειδικευμένο ιατρό.  Αρχικά, σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε καταρτισμένους  επαγγελματίες  του τομέα της υγείας προτού κάνετε προβείτε σε οποιεσδήποτε μεταβολές στη διατροφή σας,   καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας δεν είναι εξατομικευμένα με βάση τις προσωπικές σας απαιτήσεις σας.

 

ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ  ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

 

Η εμπιστοσύνη σε οποιεσδήποτε από τις  πληροφορίες παρέχονται από την παρούσα Ιστοσελίδα είναι αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Μερικά από τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να παρέχονται από τρίτους και δεν είμαστε σε θέση να επαληθεύσουμε το περιεχόμενο τους. Δεν εγγυόμαστε ότι το περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτους  είναι αληθές, ακριβές ή πλήρες.

 

Η εξέταση μας δεν καταγράφει τις  αλλεργίες τύπου IgE ή αντισώματα IgG. Επειδή αυτές οι αντιδράσεις μπορεί να είναι σοβαρές, θα πρέπει να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός αλλεργιολόγου.

 

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ «ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ » ΚΑΙ ΤΗ»ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ » ΤΟΥΣ.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το «Ελεγξτε τη Δυσανεξία σας»  και «Η Ομάδα Ελέγχου Δυσανεξίας» είναι η  εμπορική ονομασία της Healthy Stuff Online Limited.

Το www.testyourintolerance.com (η «Ιστοσελίδα«) ανήκει και λειτουργεί από ή για λογαριασμό της Healthy Stuff Online Limited («εμείς» ή «εμάς«)

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την Ιστοσελίδα ή τους  Όρους και τις Προϋποθέσεις ή στην περίπτωση που έχετε παράπονα σχετικά με κάποιες εξετάσεις  που αγοράσατε από την Ιστοσελίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή ταχυδρομικά χρησιμοποιώντας το διεύθυνση που βλέπετε  παρακάτω:

PO Box 8164

Derby

DE74 2BZ

Ηνωμένο Βασίλειο – United Kingdom

 

Αριθμός Μητρώου Εταιρείας 08674646

ΦΠΑ GB183061030

Διεύθυνση έδρας: Unit 1a Bonington Complex, Trent lane, Castle Donington, Leicestershire, DE74 2PY, United Kingdom

Αριθμός Επικοινωνίας: +44 (0) 1332 850930

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

 

 • Προτού παραγγείλετε οποιαδήποτε εξέταση από τον Ιστότοπό μας , διαβάστε προσεκτικά τους Όρους και σιγουρευτείτε ότι τους κατανοείτε. Αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους Όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.
 • Οι Όροι αυτοί ενδέχεται να τροποποιούνται και να ενημερώνονται ανά διαστήματα. Οι αλλαγές αυτές θα ισχύουν από τη στιγμή που δημοσιεύονται στον Ιστότοπο. Κάθε φορά που θέλετε να παραγγείλετε περαιτέρω εξετάσεις, είναι καλό να ελέγχετε τους παρόντες Όρους  που ισχύουν τη συγκεκριμένη περίοδο και να σιγουρευτείτε ότι τους έχετε κατανοήσει.
 • Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων https://www.allergytest.com.gr/privacy-policy/. Παρακαλείσθε να ενημερώνετε την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας σε περίπτωση αλλαγών των πληροφοριών αυτών.
 • Κάθε περιεχόμενο που ανεβάζετε στον Ιστότοπό μας θα θεωρείται μη εμπιστευτικό και μη ιδιοκτησιακό. Έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε, να αντιγράψουμε, να διανείμουμε, να αναπαραγάγουμε, να αξιοποιήσουμε, να τροποποιήσουμε, να τροποποιήσουμε ή / και να αποκαλύψουμε τέτοιου είδους υλικό, σε τρίτους και για οποιονδήποτε σκοπό. Έχουμε επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουμε την ταυτότητά σας σε οποιονδήποτε τρίτο ισχυριστεί ότι κάποιο περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε ή ανέβηκε από εσάς στον Ιστότοπό,  αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.
 • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 χρονών για να αγοράσετε εξετάσεις από τον Ιστότοπό μας ή εναλλακτικά θα πρέπει να παραγγείλετε προϊόντα υπό την επίβλεψη και με την άδεια του γονέα ή του κηδεμόνα σας.
 • Μπορούμε να σας απαγορεύσουμε την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ανά πάσα στιγμή και με αποκλειστική διακριτική ευχέρεια, όταν πιστεύουμε ότι ο τρόπος που χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα παραβιάζει οποιονδήποτε από τους Όρους, οποιοδήποτε νόμο ή τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου μέρους ή προσβάλλει άλλους.
 • Απαγορεύεται να κάνετε κατάχρηση της Ιστοσελίδας , να εισάγετε ιούς, κοριούς ή άλλο υλικό που είναι επικύνδυνο για την Ιστοσελίδα.
 • Δεν είμαστε υπεύθυνοι ή υπόλογοι έναντι τρίτων για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια οποιουδήποτε περιεχομένου έχει δημοσιευτεί από εσάς ή οποιονδήποτε άλλο χρήστη του ιστότοπού μας. Συμφωνείτε οτί είστε υποχρεωμένοι να μας αποζημιώσετε και να μας αποζημιώνετε για όλο το κόστος, τις ζημίες, τα έξοδα, τις απώλειες και τις οφειλές που υποστήκαμε ή / και υποφέραμε ως αποτέλεσμα οποιουδήποτε ισχυρισμού σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπου από εσάς.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 • Με την τοποθέτηση μιας παραγγελίας από εμάς:
 • συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας είναι όλες αληθείς και ακριβείς.
 • θεωρείται ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους Όρους.
 • μας κάνετε μια προσφορά να αγοράσουμε τις εξετάσεις που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας με τους όρους που περιγράφονται σε αυτή.
 • συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένωνhttps://www.allergytest.com.gr/privacy-policy/, η οποία καθορίζει τους όρους κάτω από τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς.
 • θα μας δώσετε ένα τηλεφώνο επικοινωνίας, έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας. Συμφωνείτε ότι μπορούμε να μεταβιβάσουμε αυτόν τον αριθμό στον courier μας για να βοηθήσουμε στην παράδοση της παραγγελίας σας.
 • Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια παραγγελία (ή οποιεσδήποτε τροποποιήσεις ζητήθηκαν) κατά την απόλυτη κρίση μας.
 • Μόλις τοποθετήσετε μια παραγγελία για εξέταση και παράδοση, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά  τις  λεπτομέρειες  της παραγγελίας και ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατόν, αν υπάρχουν τυχόν λάθη.
 • Όλες οι παραγγελίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα (διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας ανά πάσα στιγμή) και την αποδοχή της παραγγελίας σας από εμάς.
 • Ο λογαριασμός της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας ή  PayPal θα εγκριθεί κατά την τοποθέτηση και την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Στο σημείο εκείνο θα γίνει και η χρέωση του κόστους  των εξετάσεων. Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματα σας.
 • Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

o Paypal

o Όλες τις αναγνωρισμένες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες,  μέσω του παροχέα εμπορικών υπηρεσιών μας;  Worldpay, Sage Pay και Stripe.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

 • Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για μια εξέταση (εις), θα σας δοθεί ένας σύνδεσμος για να κατεβάσετε τη φόρμα της εξέτασης σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τη συμπληρώσετε και να την στείλετε στο εργαστήριο μας μαζί με το δείγμα μαλλιών σας. Το κόστος της ταχυδρομικής αποστολής στο εργαστήριο μας, βαραίνει αποκλειστικά εσάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη ζημία, απώλεια ή κλοπή δειγμάτων που δεν έχουμε καν παραλάβει και γι ‘αυτό σας συμβουλεύουμε να μας στέλνετε τις επιστολές σας συστημένες. Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας μέσω email στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε επιλέξει, εντός 7 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που παραλάβουμε το δείγμα σας. Μπορούμε να σας στείλουμε τα αποτελέσματά σας μέσω ταχυδρομείου  αν τοεπιθυμείτε, αλλά αυτό θα επιφέρει ένα επιπλέον κόστος.
 • Οι χρόνοι παράδοσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων είναι κατά προσέγγιση και δεν είναι εγγυημένοι.

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

 • Θέλουμε να είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων, υπό την προϋπόθεση ότι θα μας γνωστοποιήσετε την απόφασή σας να ακυρώσετε την παραγγελία της εξέτασης σας εντός 7 ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας.
 • Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα γίνει εντός 30 ημερών. Το κόστος αποστολής που έχετε επιβαρυνθεί για την αποστολή της εξέτασης  σας δεν επιστρέφεται.  Σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστούν τρεις έως τέσσερις ημέρες  από τη στιγμή που επιβεβαιώνουμε μία επιστροφή  χρημάτων, μέχρι να εμφανιστεί στην αναλυτική κατάσταση της πιστωτικής σας κάρτας.
 • Εάν επιθυμείτε να επαναπρογραμματίσετε τη εξέταση σας, θα κρατήσουμε την αρχική σας παραγγελία για διάστημα έως και 12 μηνών από την παραλαβή της πληρωμής σας. Αν αλλάξετε την ημερομηνία της εξέτασης σας, δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
 • Είμαστε τόσο σίγουροι ότι οι εξετάσεις μας μπορούν να σας βοηθήσουν, που σας προσφέρουμε 100% εγγύηση εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά σας. ΄Εχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την επιστροφή σας, εφόσον έχετε αφαιρέσει τα συγκεκριμένα προϊόντα από τη διατροφή σας για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, από τη στιγμή παραλαβής των αποτελεσμάτων. Αν στο τέλος των τεσσάρων εβδομάδων δεν παρατηρήσετε καμία βελτίωση στα συμπτώματά σας, τότε δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, παρακαλείσθε να στείλετε μήνυμα στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο [email protected], με τα ακόλουθα στοιχεία:

O Το όνομα που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά

o Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά

o Τον αναγνωριστικό κωδικό συναλλαγής PayPal ή τον αριθμός παραγγελίας της ιστοσελίδας

o Το ποσό συναλλαγής

o Την ημερομηνία αγοράς

Οι επιστροφές μπορούν να αιτηθούν μόνο εντός 90 ημερών από την αγορά. Όλες οι παραγγελίες που ακυρώνονται πρόωρα θα υπόκεινται στη χρέωση διοικητικού τέλους  £ 15.00 GBP.

 • Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν για να σας βοηθήσουμε στην επίλυση οποιωνδήποτε ζητημάτων. Λάβετε υπόψη ότι η διαδικασία επίλυσης αιτημάτων από PayPal  καθυστερεί περισσότερο.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

 • Όλες οι τιμές που αναγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι έγγυρες καθόλη τη διάρκεια που βρίσκονται δημοσιευμένες σε αυτόν. Οι τιμές δίνονται σε λίρες στερλίνας και κατά περίπτωση, συμπεριλαμβάνουν τον φόρο των πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου (ΦΠΑ) με το τρέχον επιτόκιο.
 • Όλες οι πληρωμές που γίνονται με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες υπόκεινται στην επιβεβαίωση του κατόχου της κάρτας. Σε περίπτωση που ο κάτοχος της κάρτας  αρνηθεί να εγκρίνει την αγορά σας ή καθυστερεί να μας  δώσει αυτή την εξουσιοδότηση, εμείς δεν  φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις  στη παράδοση.
 • Όταν δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας κατά τη διάρκεια μιας πληρωμής , επιβεβαιώνετε ότι έχετε άδεια χρήσης της κάρτας και δίνετε επίσης την άδεια σε εμάς ή τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μας να λάβει την πληρωμή των προϊόντων  που έχετε παραγγείλει, των εξόδων αποστολής και οποιονδήποτε άλλων οφειλόμενων ποσών όπως ορίζεται  σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.
 • Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal, τότε η χρήση της υπηρεσίας PayPal διέπεται από την ισχύουσα συμφωνία για τους χρήστες του PayPal. Παρακαλούμε ανατρέξτε στη συμφωνία χρήστη  του PayPal για πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τις πληρωμές και τις επιστροφές  χρημάτων που διαχειρίζεται το PayPal.
 • Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις τιμές μας ανά πάσα στιγμή.
 • Κατά καιρούς θα κάνουμε προωθητικές ενέργειες και προσφορές σε επιλεγμένες εξετάσεις(οι » Προωθητικές Προσφορές » μας). Όλες οι τροποποιημένες Προωθητικές  Προσφορές  θα μπαίνουν  αυτόματα στην παραγγελία σας.
 • Οι Προσφορές μας:

o δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

o ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα όπως ορίζεται στην διαφημιστική ανακοίνωση στον Ιστότοπο και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός αυτής της περιόδου.

ΕΥΘΥΝΗ

 • Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που εμφανίζονται στον ιστότοπο μας είναι ακριβείς και επικαιροποιημένες. Ωστόσο δεν εγγυόμαστε για την ακρίβεια ή την πληρότητά τους και δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή για τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη χρήση αυτών των πληροφοριών.
 • Θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε ότι η παρούσα Ιστοσελίδα αποτελεί μία γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα έχει διακοπές ή λάθη, και δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν διακοπή, απώλεια  ή αλλοίωση οποιουδήποτε υλικού ή απώλεια  ή αλλοίωση οποιουδήποτε υλικού ή δεδομένου κατά τη λήψη του σε κάποιο σύστημα υπολογιστή.
 • Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τη χρήση από εσάς οποιωνδήποτε άλλων ιστότοπων στους οποίους μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω συνδέσμων που παρέχονται σε αυτόν τον Ιστότοπο, καθώς δεν ελέγχουμε τις ιστοσελίδες τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται βοηθητικά στους χρήστες αυτής της Ιστοσελίδας, και η ενσωμάτιση  τους σε αυτό  τον Ιστότοπο  δεν αποτελεί διαφήμιση ή συνεργασία με εμάς.
 • Πουλάμε τις εξετάσεις μας μέσω της Ιστοσελίδας αυτής μόνο για προσωπική χρήση και συνεπώς δεν θα σας είμαστε υπόλογοι για οποιαδήποτε έμμεση ειδική ή επακόλουθη απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβάνονται αλλά δεν περιορίζονται σε απώλεια  κέρδους ή  οικονομική απώλεια), κόστους, εξόδων ή άλλων ισχυρισμών  για αποζημίωση, που προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας ή από την παροχή και  τη χρήση των εξετάσεών μας.
 • Οι περιορισμοί της ευθύνης σε αυτές τις συνθήκες υπάρχουν τόσο προς όφελος μάς αλλά και προς όφελος κάθε άλλης εταιρείας συνδεδεμένης με εμας, όπως οι αναφορές σε εμάς, συμπεριλαμβάνουν αναφορές κάθε άλλης συνδεδεμένης εταιρείας.
 • Όσο είναι νομικά δυνατό, αρνούμαστε κάθε τύπου εγγύηση (ρητή ή σιωπηρή) σε σχέση με τις εξετάσεις που πωλούμε.
 • Η ευθύνη μας για άμεση απώλεια που προκύπτει από τη χρήση των εξετάσεων μας και αυτού του Ιστότοπου περιορίζεται στην τιμή της εξέτασης, εκτός εάν προβλέπεται ρητά στους παρόντες Όρους ή σχετίζεται με την ευθύνη περί θανάτου ή σωματικής βλάβης, για τις οποίες δεν υπάρχουν ισχύοντες περιορισμοί .
 • Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς ή οι πάροχοι μας υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε έμμεσες, συμπτωματικές, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που απορρέει ή προκύπτει από τη μη διαθεσιμότητα ή τη χρήση των εξετάσεων μας και της παρούσας Ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας που συνδέεται με αυτήν ή από την εμπιστοσύνη στα αποτελέσματα των εξετάσεων ή οποιουδήποτε υλικού ή περιεχομένου στο οποίο έχετε πρόσβαση μέσω αυτής  της Ιστοσελίδας.
 • Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία της Ιστοσελίδας, χωρίς να περιορίζουμε τα παραπάνω, δεν παρέχουμε εγγυήση  για τη διαθεσιμότητα, την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την πληρότητα και  την επικαιρότητα της εξέτασης, του λογισμικού, του κειμένου, των γραφικών, των συνδέσμων ή των επικοινωνιών που παρέχονται  σε αυτή ή μέσω της χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας ή μέσω οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας από την οποία μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.
 • Δεν θα ευθυνόμαστε και δεν θα θεωρήσουμε ότι παραβιάζουμε τους παρόντες Όρους ή οποιαδήποτε άλλη σύμβαση μαζί σας, λόγω οποιασδήποτε καθυστέρησης στην εκτέλεση ή αδυναμίας εκπλήρωσης οποιασδήποτε από τις υποχρεώσεις μας σχετικά με τις εξετάσεις που έχετε παραγγείλλει, εάν η καθυστέρηση ή η αποτυχία οφείλεται σε κάποιο τρίτο μέρος ή εξαιτίας κάποιας αιτίας που βρίσκεται έξω από τον έλεγχό μας.
 • Μπορούμε να αναθέσουμε ή να μεταβιβάσουμε τα δικαιώματά μας ή να αναθέσουμε οποιεσδήποτε από τις υποχρεώσεις σε τρίτους, σύμφωνα με τους παρόντες Όρους. Δεν επιτρέπεται να αναθέσετε ή να μεταβιβάσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας ή να αναθέσετε οποιεσδήποτε από τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με τους παρόντες Όρους , παρά μόνο στην περίπτωση που υπάρχει γραπτή ρητή άδεια.
 • Κανένα πρόσωπο που δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος αυτών των Όρων δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει οποιονδήποτε όρο βάσει του νόμου περί Συμβάσεων (Δικαιώματα Τρίτων) του 1999.
 • Τίποτα στους παρόντες Όρους:

o δεν σκοπεύει να επηρεάσει κανένα από τα νόμιμα δικαιώματα που έχετε ως καταναλωτής,  που ενδέχεται να μην  αποκλείεται νομίμως;  ή

o δεν μπορεί να  περιορίσει ή να αποκλείσει την ευθύνη μας  σχετικά με οποιαδήποτε αθέμιτη ή ψευδή δήλωση ή σε περίπτωση που δεν είμαστε νόμικα σε  θέση να περιορίσουμε την ευθύνη μας.

 • Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε εμάς, τα στελέχη μας, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους, τους εκπροσώπους, τους δικαιοπαρόχους και τους παρόχους μας, από και έναντι οποιωνδήποτε ισχυρισμών, ενεργειών ή απαιτήσεων, ευθυνών και διακανονισμών συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, εύλογων δικαστικών και  λογιστικών  εξόδων που απορρέουν, ή φέρεται να προκύπτουν, από την παράβαση των παρόντων  Όρων από εσάς.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

 • Το σύνολο του περιεχομένου των σελίδων του Ιστοτόπου μας (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, των σχεδίων, των λογοτύπων, των φωτογραφιών, των γραπτών κειμένων και άλλων υλικών) αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας μας ,καθώς και το εμπορικό σήμα ή η επωνυμία μας(ή οι πάροχοι  περιεχομένου και τεχνολογίας ή οι αντίστοιχοι δικαιούχοι). Δεν έχετε  κανένα δικαίωμα χρήσης τέτοιων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς τη ρητή γραπτή άδειά μας.
 • Έχετε το δικαίωμα να κατεβάσετε το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μας για προσωπική, μη εμπορική και ιδιωτική χρήση μόνο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Θα ασκήσουμε δίωξη σε όποιον χρησιμοποιεί ψεύτικο όνομα ή μη έγκυρη πιστωτική κάρτα για να παραγγείλει προϊόντα από τον ιστότοπό μας.
 • Μπορούμε να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία έχετε κάνει μέσω της Ιστοσελίδας μας αν παραβιάσετε τους παρόντες Όρους, δεν παρέχετε τις επαρκείς πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στη διαδικασία της παραγγελίας σας ή αν υποψιαζόμαστε ότι έχετε εμπλακεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη δραστηριότητα.
 • Οι Όροι και η χρήση του ιστοτόπου μας διέπονται από το Αγγλικό δίκαιο και ως εκ τούτου αποδέχεστε να υπάγεστε στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία του Aγγλικού δικαστηρίου.